Företaget

Tjänster

Ekonomisystem

Kontakta

Hem

SALDO-logotyp

Ekonomisystem vi rekommenderar

Visma

Visma Spcs

Visma Spcs är Sveriges ledande leverantör av ekonomiprogram till små och medelstora företag. De är marknadsledande på program för bland annat bokföring, lönehantering, skatt och kompletta ekonomisystem. Varannat företag i Sverige gör sin bokföring i ett program från Visma Spcs.

Visma Spcs har lång erfarenhet i att utveckla ekonomisystem för den svenska marknaden. SPCS (Scandinavian PC Systems), som företaget hette förut, grundades redan 1984 och var tidigt marknadsledande.

Besök gärna Visma Spcs för mer information.

Fortnox

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

Fortnox leverar internetbaserade program vilket har fördelen att man slipper installationer och uppgraderingar då dessa sköts på Fortnox servrar. Systemet möjliggör också att flera användare använder programmen oberoende av fysisk plats.

Besök gärna Fortnox för mer information.


Briljant

Briljant

Briljant är ett ekonomisystem för Windows- eller Internetmiljö. Ett kraftfullt verktyg anpassat till branscher där höga krav ställs på redovisning.

Ekonomisystemet är ett rationellt, tidsbesparande och kraftfullt verktyg för revisorer, redovisningskonsulter, arkitekter och andra konsulter, fastighetsförvaltare, verkstadsföretag, restauranger, företag inom detaljhandel m.fl.

Besök gärna Briljant för mer information.


SALDO | Esplanaden 20, 852 36 Sundsvall | Telefon 060-61 12 13 | Fax 060-61 61 90 | Epost info@saldo.nu